Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Decoy Area Hook Type-IX AH-9 FLORIA (barbless)

A Decoy Area Hook Type-IX AH-9 FLORIA (barbless) egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett horog, amely kifejezetten az Ultra Light (UL) és a Light pergető horgászok szerelmeseinek lett tervezve.

A FLORIA sorozatú horgok egy Decoy formula szerinti Silky Coat nevű csúszásmentes bevonattal vannak ellátva, ami plusz egyediséget ad a funkcialitásán túl is a barbless - azaz szakáll nélküli horog típusok között.

A Decoy AH-9 FLORIA horog ideális választás azoknak a horgászoknak, akik figyelnek a halak épségének megőrzésére és szeretnék minimalizálni a sérüléseket a fogott példányokon. A barbless - szakáll nélküli kialakításnak köszönhetően könnyedén és gyorsan lehet a megszabadítani a halat a horogtól, anélkül, hogy megsérülne, vagy traumás sérülést okozna neki.

Mint minden Decoy horog ez is strapabíró és tartós tervezésű japán acél alapanyagból készül, így hosszú éveken át szolgálja a horgászokat a sikeres fogások elérésében. A Type-IX AH-9 FLORIA horog széles körben alkalmazható bármilyen édesvízi halfaj fogására, és biztosítja a hatékony és eredményes horgászat élményét.

Összességében a Decoy Area Hook Type-IX AH-9 FLORIA (barbless) egy kiváló minőségű és innovatív megoldás az etikus horgászok számára, akik szeretnék biztosítani a halfajok védelmét és élvezni a horgászat élményeit.

A Wobblerek.com kínálatában a legnagyobb választékban és készletről megtalálhatóak a DECOY horgok és egyéb ragadozó halas termékei és kiegészítői.

 

Wobblerek.com - garanciánk a hitelesség!

A tartalmak és szövegek másolása tilos és sérti a Wobblerek.com szellemi tulajdonát képező jogait.

Minden jog fenntartva!

 


5termék 15
5termék 15
Szűrés
Horog méret