Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

DUO Spearhead Ryuki RK-TR hármas horog

A DUO Spearhead Ryuki RK-TR (treble hook) egy prémium minőségű hármashorog, amely a DUO híres minőségét és megbízhatóságát képviseli.


A DUO RK-TR horgok tervezése során a legmagasabb minőségi standardokat vették figyelembe, hogy biztosítsák a maximális teljesítményt és tartósságot. A horgok kiváló minőségű anyagokból készülnek,  amelyek ellenállnak a rozsdának és a kopásnak, így hosszú élettartamúak és megbízhatóak.

A DUO hármashorog ideális választás mindenféle horgászmódszerhez, legyen szó pergetésről, felszíni vagy mélyebb vízi horgászatról. Az erős és éles hegyű horgok könnyedén áthatolnak a hal száján, így biztosítva a hatékony horogbeakadást és ezzel egyetemben a sikeres horgászatot.

A DUO RK-TR eredeti hármashorogok sokoldalúan használhatók különböző halfajtákhoz, például a sügérhez, a süllőhöz, a balinhoz, a domolykóhoz, a jászkeszeghez, a fekete sügérekhez vagy a pisztrángokhoz. A horgok megfelelő súlyúak és méretűek, így könnyen alkalmazkodnak a különböző horgászmódszerekhez és körülményekhez.

Összességében a DUO RK-TR duo eredeti hármashorogok kiváló választás minden tapasztalt vagy kezdő horgász számára, akik a legjobb minőséget és teljesítményt keresik a horgászfelszereléseikben.

 

A Wobblerek.com kínálatában a legnagyobb választékban megtalálhatóak a DUO wobblerek, gumihalak és egyéb ragadozó halas termékei, kiegészítői, hibrid műcsalijai és egyéb plasztik kreatúrái.

 

Wobblerek.com - garanciánk a hitelesség!

A tartalmak és szövegek másolása tilos és sérti a Wobblerek.com szellemi tulajdonát képező jogait.

Minden jog fenntartva!


5termék 15
5termék 15
Szűrés
Cél hal
Horog méret