Un loc exclusiv pentru pescari spinning.

Tungsten cseburaskák

A cseburaska jig fejek használatával gyorsan és egyszerűen twisterfejet varázsolhatunk gumihalas szerelékünkhöz.

A cseburaska  jigfej egy ólomfej, amely lehet bármilyen formájú. A legáltalánosabb a gömb alakú csebu fej, de léteznek bakancs vagy bullet, tabletta vagy ovális, és nyújtott mindenen könnyedén áthatoló „bokorugró” változatok is.

Egyszerű és nagyszerű kialakítása miatt gyorsan tudjuk váltani a különböző súlyokat és horogméreteket illetve horog típusokat (pl. hagyományos egyágú füles horgok, offset horgok, bokorugró horgok stb.)

Használata a következő:

először húzzuk ki az acél huzalt a cseburaska fejből. Akasszuk vagy fűzzük bele az acélhuzal nagyobbik fülébe a kiválasztott füles horgot úgy, hogy a horog hegye felfelé mutasson amikor vissza helyezzük az acél huzalt a cseburaska fejbe. Ezután toljuk vissza az acél huzalt a cseburaskába, értelem szerűen a szűkebb végével előre. Ha össze fűztük a fent említett módon a horgot a számunkra megfelelő súlyú cseburaska fejjel, már csak a horogra kell tűzni a gumihalat vagy egyéb plasztik kreatúrát és mehet is bele a zsinórunk kapcsába a cseburaskás szerelék.

 A cseburaskás szereléknek sokkal több előnye van mint a hagyományos jigfejes szereléknek.

Ezek előnyök egyike a fej gyors súly cseréje anélkül, hogy le kellene állandóan húzni a horogról a lágy gumihalunkat vagy plasztik csalinkat, ami a gyakori húzgálásoktól és feltűzésektől kikotyogósodig és szakad.

Emellett a mély vizek meghorgászásához akár kis csalikkal is pillanatok alatt elkészíthetjük a kíván súly és horog kombinációt.

További fontos előnye, hogy a gumihalunk vagy egyéb plasztik csalink sokkal élethűbben és nagyobb billegéssel mozog mint a hagyományos jig fejeken, ezért jobban felfogja felhívni magára a ragadozó hal figyelmét még az óvatosabb példányok esetében is.

Felúszó vagy lebegő gumihalaknál és plasztik csaliknál gyakorlatilag elengedhetetlen a cseburaskás szerelék, mivel csak így tud lebegni a csalink a szabadon mozgó horgon.

Ma már rengeteg gyártó készít extra nagyfülű horgot kifejezetten cseburaskás szerelékekhez, melyeket különösen ajánlunk mi is ehhez a módszerhez. A nagy fülű horgon, legyen szó hagyományos egyágú, vagy offset, sokkal jobban tud billegni és sokkal provokatívabb a csalink minden esetben.

Gyakorlatilag az összes hazai ragadozó hal pergető horgászatára alkalmas a cseburaskás jig szerelék, legyen szó süllő vagy kősüllő, csuka vagy harcsa, vagy akár a puha szájú halak mint a sügér, balin, jászkeszeg, domolykó és fekete sügér.

A színes és festett csubaraska jigfej változatok jó választás lehet akkor, amikor teljesen inaktívak és étvágytalanok a ragadozó halak.

A nyújtott és kúpos cseburaska jigek a kialakításuknak köszönhetően kiváló választás, amikor akadóban vagy sűrű növényzetben horgászunk gumihalakkal és különféle lágy plasztik csalikkal vagy kreatúrákkal, rákokkal stb.

Mivel a ragadozó halak nagy többsége általában a víz alatti akadók, fák, tuskók mögött vagy növényzet sűrűjében bújik meg, így most már sokkal sikeresebbek lehetünk ezekkel a kiváló minőségű mindenen áthatoló „bokorugró” cseburaskákkal.

Összefoglalva a cseburaskás szerelék egy megbízható és hatékony eszköz, mely segít a sikeres pergető és ragadozóhal-horgászatban. Legyen szó amatőr vagy profi horgászról, garantáltan fokozza a fogási esélyeket és emlékezetes élményeket nyújt a vízparton.

A Wobblerek.com kínálatában a legnagyobb választékban és készletről megtalálhatóak mindenféle cseburaska jig szerelékek, hozzájuk való nagyfülű horgok és egyéb ragadozó halas termékek és kiegészítők.

Wobblerek.com - garanciánk a hitelesség!

A tartalmak és szövegek másolása tilos és sérti a Wobblerek.com szellemi tulajdonát képező jogait.

Minden jog fenntartva!


19produse
 
19produse
Filtrare
Preț
 (€)
2,71 € - 4,08 €
Greutate