Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Decoy Worm 5 Offset (Worm Offset)

A Decoy Worm 5 Offset egy speciális horog, amely kifejezetten a csukák, süllők és egyéb ragadozó halak horgászatára lett tervezve. Az offset kialakításnak köszönhetően könnyen használható és hatékony eszköz a ragadozók becsapására.

A pergető horgászok általában puha és "worm"típusú, anyagjukban sóval nehezített vagy akár tüske nehezékkel ellátott  plasztikcsalikat vagy gumihalakat használnak a Decoy Worm 5 Offset-tel való horgászatkor, mivel ezek formák és anyagok jobb mozgást és életszerűbb kinézetet biztosítanak a műcsaliknak.

Az offset horgászat lényege, hogy a horogat nem közvetlenül a műcsali végébe helyezik, hanem egy kis távolságra, ami lehetővé teszi, hogy a ragadozó hal könnyen bekapja a csalit anélkül, hogy észrevenné a horgot. Ezáltal nagyobb esély van arra, hogy a horgász sikeresen kifogja a halat.

A Decoy Worm 5 Offset könnyen alkalmazkodik a különböző körülményekhez és horgász stílusokhoz, így ideális választás lehet mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára. A nagy hatékonyságának és egyszerű használatának köszönhetően ez a műcsali elengedhetetlen kelléke lehet a ragadozó halak horgászatának.

A Wobblerek.com kínálatában a legnagyobb választékban és készletről megtalálhatóak a DECOY horgok és egyéb ragadozó halas termékei és kiegészítői.

 

Wobblerek.com - garanciánk a hitelesség!

A tartalmak és szövegek másolása tilos és sérti a Wobblerek.com szellemi tulajdonát képező jogait.

Minden jog fenntartva!

 


9Produit 19
9Produit 19
Filtre
Horog méret