An Exclusive Place for Spinning Anglers!

Decoy BL-6G Rolling Blade - Willow Leaf Gold - villantó penge forgókapoccsal

A Decoy BL-6S Rolling Blade - Willow Leaf Silver egy kiváló minőségű, precízen kialakított pergető horgászatban használt forgó penge, melynek különlegessége, hogy ezüst színű levél alakú lapát található rajta.

Ez a speciális változat a hagyományos Rolling Blade forgó pengecsalád egyik tagja, amely rengeteg féle képpen kombinálható a műcsalikkal, így a tunning után extra vonzóvá teszi a csali a halak számára. Az arany színű levél alakú lapát villogása különösen hatékony az összes ragadozóhalnál, a forgó turbolenciája pedig egyszerűen megörjíti például a csukákat, süllőket, harcsákat  és sügereket egyaránt.

A Decoy BL-6S Rolling Blade kiválóan alkalmas a pergető horgászathoz, könnyű súlya és kis mérete miatt nem akadályozza az eredeti műcsalit és könnyen manőverezhető. Használata nagyon egyszerű, csak rögzítsd a horogra vagy kombináld ésszerűen és kezd el a pergetést. A vízbe érve a lapát lendületet kap és élénk mozgást végez, ami vonzóvá teszi a fent említett módon a ragadozóhalak számára.

Ezt a forgó pengét főként tavasztól őszig érdemes használni, amikor a ragadozóhalak aktívak és az étvágyuk is nagyobb. Ideálisak a tóban vagy folyóban való horgászathoz egyaránt.

Összességében a Decoy BL-6S Rolling Blade - Willow Leaf Silver egy kiváló minőségű kiegészítő forgó penge, melyet a ragadozóhalak vonzására terveztek. Kiváló választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik szeretnének nagyszerű eredményeket elérni a kifogott halak számában és méretében.


3product 13
3product 13
Filter
Size