+36 70 882 89 74
Hétköznap: 10:00-17:00
info@wobblerek.com

Video

Live Target - SunFish
06.11.2016 02:23:21
MIMIX Hopper
07.08.2015 16:30:40
Tiszai süllők nyomában
20.01.2015 23:49:53
Keitech crazy flapper
21.01.2015 00:00:20
Nyári Tisza Tó
29.11.2014 00:59:02
további videók ↑
*IPCC*
Budapesti Mintabolt
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
Partnerünk
Partnerünk

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk a Wobblerek.com webáruházban! A webáruház csapata  professzionális pergető horgászokból áll, akik nagy örömmel és büszkeséggel vesznek részt az áruház által forgalmazott csúcsminőségű termékek megismertetésében, annak szakmai és gyakorlati felvilágosításában. Az áruház  legfőképpen  a még  Magyarországon nehezen elérhető japán termékeket mutatja be, melyek amellett hogy a csúcsminőségükben is az első helyen állnak a világon a  horgászeszközök terén, de folyamatosan és kivétel nélkül  precíz mérnöki fejlesztéseket és innovációkat is magukba foglalnak. Ezek a tények ösztönzik a világ profi és versenyhorgászait, hogy kivétel nélkül használják a japánban megalkotott csodákat.


 Webáruházunk elsősorban a PONTOON21 és a Crazy Fish termékeit vezeti be és forgalmazza, mivel a  cégünk és a webáruházunk a PONTOON21 és a Crazy Fish hivatalos Magyarországi képviselete és forgalmazója.


 Arra törekszünk, hogy a magyar pergetőhorgászokkal is megismertessük és bemutassuk a már meglévő és folyamatosan újuló, bővülő  PONTOON21 és Crazy Fish termékeket, melyek árfekvésében a magyar horgászok közkedvelt márkája lesz, ahogyan már a világon mindenütt kivívta a legelőkelőbb helyet a pergetőhorgászok körében.


 A 2015-ös év elejétől már a DEPS, EVER GREEN, O.S.P és Jackall márkák kis illetve nagykereskedelmi forgalmazójaként kötöttünk szerződésekete az említett cégek képvíselőivel, hoszas tárgyalások után.


 Nagy öröm és megtiszteltetés a számunkra, hogy a világ legjobb és legelismertebb pergetőbotkészítő vállalata a St.Croix megtisztelt minket a bottjainak a magyarországi képviseletével.


 2015-ben tovább bővítettük a képviseleteink palettáját az egyedi MIMIX wobblerekkel és a nagyszerű és pénztárcabarát FAVORITE-FISHING pergető botokkal és kiegészítőkkel. A PONTOON21 márkával először a 2012-ben Khersonban rendezett csónakos pergető világbajnokságon kerültünk testközelbe, a magyar pergető válogatott tagjaiként. Amellett, hogy a PONTOON21 volt az említett világbajnokság fő szponzora, hamar meggyőzte a csapatunkat az értékeiről. A többszörös pergető világbajnok orosz csapat is szívesen promótálta,  mutatta be az általuk használt PONTOON21 horgászbotokat, zsinórokat, egyéb kiegészítőket és természetesen a műcsali arzenáljukat. Nagy érdeklődéssel voltunk az újdonságok előtt, mert kétségtelenül csúcsminőségű japán terméket ismertünk meg. Orosz barátaink megmutatták a „titkos fegyvereket”  - a PONTOON21 wobblereket, melyeket ha vezetés közben megállítunk, akkor azok süllyedés, lebegés vagy felúszás között remegnek, billegnek a vízben, a twistereket és gumihalakat melyek akár már 1-2 grammos fejjel is tökéletesen veretnek amellett, hogy speciálisan anyagukban ízesítettek. És még sok minden mást, mellyel a későbbiekben a cikkekben és írásokban valamint termékleírásokban találkozhatnak a horgásztársak.


 A webáruházban a kedves látogatók és sporttársak a POONTON21 és Crazy Fish termékek mellett  még sok más pergető márka található és rendelhető, mint :

 

 MEGABASS, DUO, ZIPBAITS, JACKALL, OSP, DEPS, GARY YAMAMOTO, OWNER, CULTIVA, ST.CROIX, LAMIGLAS, SUNLINE, EVERGREEN, ANRE’S, RYOBI, MEIHO, IVYLINE, ACME, WILLIAMS, IMA, SNOWBEE.

 

 Ezekkel a termékkel biztos hogy sikeresebb és élménydúsabb lesz a horgászat bármilyen adottságú vízen, bármilyen évszakban és körülmény között. 

 

 Néhány  márka rövid bemutatása:

 

 A Pontoon21 műcsalijai kivétel nélkül (wobblerek, támolygók, körforgók, pilkerek) a világ legjobb és legelismertebb horgaival - OWNER horgokkal vannak ellátva.

 Továbbá a  Pontoon21 wobblerek mind 1. osztályú japán minőségű „fekete,lapított” kulcskarikákkal vannak szerelve, amit a profi horgászok használnak és ajánlanak.

 Sok terméke a cégnek wolfram golyókat, körforgók esetében  wolframból készült „testet” tartalmaz a hagyományos acél helyett.

 A Pontoon21 wobblereinek a 90%-ába „Magnetic Force Balance” rendszer van beépítve. Ez egy kicsi mágnes, a test belsejében, mely maga mellet tart  egy vagy több golyót, amit precízen  a wobbler egyensúlyának legmegfelelőbb pontján helyeztek el a japán mérnökök. De lényege abban rejlik, hogy dobáskor a golyó(k)ra ható erő hatására a golyó(k) elszakadnak a mágnestől, és a wobbler testében kialakított alagútban vagy járatban a műcsali farok részébe kerülnek. Ezzel az extrém súlypontváltozással a wobblerünk nyílegyenesen „darts-ként” fog repülni, nem fog bepörögni, beszitálni és így sokkal távolabbra is dobható. Vízbe érkezéskor a csali első mozdítására a pontosan megtervezett úton a golyók visszagurulnak a mágnes mellé, az rögzíti őket, és így újra  tökéletes egyensúlyba hozzák a wobblert, mely stabilan, a vezetésének megfelelően fog működni bármilyen körülmények között.


 A PONTOON21 szilikoncsalijai az AWARUNA és a JILT az új japán gumicsalikhoz hasonlóan ízesítettek. De kiemelkednek abban a többi közül, hogy nemcsak a külső felület van ízesítve, hanem anyagukban ízesítettek, és már +5C tól (!!!) bocsátják ki az aromát és ízeket +25C fok között – míg a konkurens ízesített „japán” csalikon csak +10C foktól aktiválódik a íz és aroma. Nem beszélve a speciális, teljesen lágy anyagösszetételről, amit a  P21 laboratóriumban készítettek a  fejlesztők.

Kosár (0)